20 de octubre de 2008

Cap de setmana a Rupit

Aquest cap de setmana la colla d’amics hem estat a Rupit. M’havien comentat que era un poble molt bonic i amb molt d’encant, però ara que hi he estat puc afirmar-ho de primera mà.





A part de ser un poble espectacular també he de dir que es menja força be. A l’entrada del poble us trobareu amb el forn de pa l’Era, un forn de pa artesà on fan unes coques boníssimes. Us aconsello la coca de crema i la coca de xocolata, encara que hi ha molta varietat (de llardons, de forner- semblant a la coca de vidre però més gruixuda -...). A més de les coques també hi ha diferents tipus de pans, com el pa d’olives, de nous, etc. i aquell pa tant bo de poble que a la ciutat tant trobem a faltar. Per últim, comentar que també tenen embotits de la zona d’Osona com ara formatge o fuet.

Ens varem allotjar a la casa de colònies La Devesa on a més de menjar de luxe (canelons, fideuà, bacallà, peus de porc a la brasa, magret d’ànec...) ens va sortir baratíssim l’estada i els àpats de dissabte i diumenge.

Diumenge al matí, un cop va sortir el sol després d’un dissabte plujós, vam sortir des del poble de Rupit fins al Salt de Sallent (una cascada de uns 100 metres més o menys). A mig camí ens varem trobar amb la Font de la Pomareda on vam poder recuperar forces tot bevent de les seves aigües. Tant l’itinerari fins arribar al Salt de Sallent com la pròpia cascada són espectaculars. A més hi ha un mirador on pots observar encara millor l’espectacularitat i la bellesa del Salt de Sallent.



2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ostres Cristina, estavem la Lluisa i jo veien els plats del blog, i ens ha entrat tanta gana que hem tingut que anar a jalar.
M'agrada molt !!!

Cristina dijo...

Moltes gràcies!!! Això ajuda a seguir treballant amb el blog. Petons!!!